Voorstelling

ITB werkt uitsluitend voor privé-bouwheren waardoor het een absolute noodzaak is kwaliteitswerk af te leveren binnen de gestelde planning om een continuďteit te kunnen verzekeren. Erkenningsklasse en categorie: 5 na P1 en P2. ITB is erin geslaagd een aantal vaste relaties op te bouwen welke hun vertouwen reeds voor meerdere projecten hebben geschonken o.a. :

Interbuild
Massive
Wickes
Exmar
Nestlé
Telenet
Cordeel
Cosimco
40- tal projecten
15- tal projecten
05- tal projecten
04- tal projecten
09- tal projecten
50- tal projecten
25- tal projecten
25- tal projecten

Wij beschikken zowel over het grotere installatiebedrijf als het ondersteunende service - bedrijf ITB Technics welke instaat voor nazorg van het project en een 24 u/ 24 u permanentie heeft. Bovendien kunnen wij via onze onderhoudsfirma COMANTEC gepersonaliseerde onderhoudscontracten aanbieden voor elektrische installaties - HVAC - sanitair - liften. Voor alle computernetten beschikken wij over de modernste installatietechnieken en meet en controle-apparatuur (Lucent - IBM -UTP - Fiber Optics -enz.) Garantiecertificaten kunnen afgeleverd worden. Zowel ITB als ITB Technics zijn erkend als beveiligingsonderneming volgens wet Tobbac.

Werking groep ITB : Sinds 1992 betrekt ITB haar nieuwe gebouwen, burelen en magazijnen, in het industriepark Hogenakkerhoek te Kruibeke. ITB is een bedrijf met een vrij jong doch reeds ervaren personeelsbestand, welke een volledig inzet garanderen. Onze firma is bekend voor zijn scherpe prijspolitiek, snelle uitvoeringstermijnen en hoge technische kwaliteit. Alle prijsaanvragen worden via computer behandeld. Wij beschikken over een eigen tekenteam welke alle uitvoerings- en as-built plannen kunnen ontwikkelen. Voor de afhandeling van de werf verwijzen wij naar het werforganigram hiervoor . Als belangrijk pluspunt vermelden wij nogmaals dat wij beschikken over een eigen depannage-en onderhoudsafdeling, ITB Technics, welke een permanentiedienst heeft welke alle dagen 24 u op 24 u te bereiken is en momenteel 19 personen in dienst heeft. Sinds 9/3/01 bezitten wij het VCA- veiligheidscertificaat.